Bouwcertificaten

Leent u ons geld op een ludieke manier voor de bouw van het nieuwe clubhuis?

Voor de bouw van ons nieuwe, tweede, clubhuis hebben wij zelf niet voldoende financiële middelen. Hiervoor gaan wij op verschillende manieren proberen de bouwbegroting sluitend te krijgen. Eén van de manieren is het uitgeven van zogenaamde bouwcertificaten.

Hoe werkt het?
U koopt een (of meerdere) certificaat met een uniek nummer. Er zijn drie soorten certificaten namelijk:
Brons ter waarde van € 25,-
Zilver ter waarde van € 50,-
Goud ter waarde van € 100,-
U kunt er zoveel bestellen als u wilt en in alle combinaties.

Hoe komt u aan een bouwcertificaat?
U kunt zich aanmelden via onderstaande knop:

Hier kunt u kiezen hoe u de betaling voor de certificaten wilt doen. Na ontvangst van uw aanmelding én betaling krijgt u zo spoedig mogelijk uw unieke bouwcertificaat/certificaten.

Gift
Wilt u geen bouwcertificaat maar ons wel financieel ondersteunen door middel van een gift? Dat kan uiteraard ook. U kunt dat kenbaar maken op hetzelfde formulier.

Terugbetaling
Vanaf 3 jaar na de officiële opening van het nieuwe clubhuis worden er elk jaar 10 certificaten (of meer als de financiën het dat jaar toelaten) uitgeloot waarvan het aankoopbedrag zonder rente wordt terugbetaald. Als uw nummer is getrokken, kunt u op dat moment bepalen of de lening wordt omgezet in een definitieve gift. U mag dit uiteraard ook al direct bij aankoop aangeven. Dit wordt dan op uw certificaat vermeld.

Als uw unieke nummer wordt uitgeloot, ontvangt u een mail op het door u ingevulde mailadres. Reageert u niet binnen 14 dagen, dan vervalt het recht op uitbetaling en wordt de lening automatisch omgezet in een gift. Uitbetaling vindt alleen plaats als het originele bouwcertificaat wordt overhandigd.

Helpt u ons het nieuwe clubhuis te realiseren? Leen ons dan geld op deze ludieke manier.
Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

Voor vragen kunt u contact opnemen met beheerstichting@scoutingscherpenzeel.nl