Club van 100

Een club voor een club!

Scouting Scherpenzeel e.o. is druk bezig met de realisatie van een nieuw, tweede clubhuis als vervanging van de Koepel. De gemeente Scherpenzeel draagt daar een behoorlijk bedrag aan bij maar daar redden we het zeker niet mee. Scouting Scherpenzeel e.o. kan hierbij alle hulp gebruiken.

Daarom zijn wij op zoek naar 100 mensen die Scouting Scherpenzeel e.o. jaarlijks zouden willen steunen in de vorm van een donatie van (minimaal) € 100,-. Als tegenprestatie wordt je naam, zolang je lid van deze club blijft, vermeld op het “Club van 100-bord”. Daarnaast ontvang je elk jaar een uitnodiging voor een scoutingactiviteit en krijg je een uitnodiging voor de officiële opening. Vanaf € 250,- behoor je tot de selecte Club van 250 en krijg je een aparte vermelding op het bord.

Als je voor 5 jaar lid van de Club van 100 wordt, is de jaarlijkse gift aftrekbaar van de inkomstenbelasting en wordt het te doneren bedrag uiteindelijk lager. Zie hiervoor op de site van de belastingdienst.

De donaties zullen de eerste jaren worden gebruikt voor de bouw van het clubhuis en daarna voor het ontwikkelen en onderhoud van het totale gebied en de beide clubhuizen.

Laat je uitdagen! Word lid van deze mooie club van 100 en meld je aan via dit formulier.

Voor vragen kun je mailen naar beheerstichting@scoutingscherpenzeel.nl

Heel hartelijk bedankt voor je steun.