Leiding en vrijwilligers

Iedereen die 18 jaar of ouder is, kan vrijwilliger worden bij Scouting. Enige affiniteit met Scouting is gewenst, maar zeker niet noodzakelijk. Zowel voor als achter de schermen zijn dagelijks veel vrijwilligers druk bezig om voor de ruim 150 jeugdleden leuke opkomsten mogelijk te maken, bijvoorbeeld als leiding of bestuurslid. Iets waar zij zich met veel plezier en enthousiasme voor inzetten. 

Vrijwilliger zijn bij Scouting is een leerzame en leuke ervaring, het staat goed op het c.v. en biedt veel voldoening. Alle vrijwilligers volgen een verplichte basiscursus voor de taak die zij doen. Door de jaren heen kunnen zij zich specialiseren en verder trainen. Deze trainingen en de vaardigheden en ervaringen die vrijwilligers door de jaren heen opdoen, maken hen ook buiten Scouting echte allrounders.

Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om de jeugdleden iedere week opnieuw een uitdagend programma te bieden. Scouting Scherpenzeel en omstreken is op dit moment hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers die leiding willen geven aan onze leden. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid om parttime te draaien. Mocht je interesse hebben in een carrière als vrijwilliger of ken je iemand die wellicht interesse heeft? Neem dan contact met ons op. 

De speltakken van Scouting Scherpenzeel