Verhuur clubhuis

Scouting Scherpenzeel en omstreken heeft een prachtig terrein in gebruik met daarop de Paddenburcht en een clubhuis dat momenteel wordt gebouwd. Alleen De Paddenburcht wordt verhuurd.

Als het nieuwe clubhuis klaar is, komt de mogelijkheid deze apart te huren of in combinatie met De Paddenburcht. De huurder van De Paddenburcht moeten recht van overpad verlenen aan de huurder van het andere gebouw.

Beide clubhuizen hebben elk een uniek stuk speelterrein. De Paddenburcht heeft een verhard gedeelte en een grasveld en is geheel omheind. Het nieuwe gebouw grenst aan een vijver en heeft een ruig speelterrein met bomen en groen. Het geheel is omheind en te bereiken via het terrein van De Paddenburcht via een weg die aan de zijkant van het terrein loopt.

Op het moment dat het nieuwe gebouw niet is verhuurd, bestaat voor de huurders van de Paddenburcht de mogelijkheid dit ruigere terrein ook als speelterrein te gebruiken.

Heb je interesse in het huren van De Paddenburcht? Kijk dan voordat je een aanvraag instuurt of de locatie nog beschikbaar is.

Er wordt niet voor feesten en partijen verhuurd maar alleen voor kampen van andere scoutinggroepen. Bij twijfel, neem contact met ons op.